Internet Marketing Sraz | #PředstavujemePartnery

IM Sraz je sraz všech, kdo se zajímají o podnikání a marketing na internetu. Původní myšlenka vznikla již před sedmi lety. Inspirací byl pobyt zakladatele, Jakuba Čižmáře (pozn. COE2019 – mj. jednoho z řečníků E-mailing summitu na Czech On-line Expo 2019), v Americe. Protože kontakt se stejně nadšenými lidmi do online světa je inspirativní a vždy vám to něco přinese.

IM Srazy se liší od všech konferencí či workshopů zaměřujících se na českou e-commerce. Základní myšlenkou je setkat se, rozšířit si své obory díky různorodým tématům přednášek. Hlavním cílem je však vzájemná pomoc a sdílení zkušeností nejen e-shopařů a marketérů.

IM srazy probíhají vždy poslední středu v měsíci. Od jara 2018 pod záštitou dvou ostravských firem – 3IT úspěšný eshop a Placement.cz. Každý IM Sraz má jiné téma. Součástí je přednáška specialisty v oboru. V minulosti byl například jedním z témat Videomarketing, o kterém přednášel Martin Bazala ze společnosti Raynet. Jiný sraz se nesl v duchu příprav na nadcházející GDPR. O dopadech nařízení v online světě hovořil Petr Svoboda z Shopsysu a také jsme pozvali odborníka na offline přípravy, Martina Vrkoče.

Po půlhodinové přednášce následuje prostor pro dotazy a diskuze na dané téma. Po ukončení této formální části nastává prostor na setkávání, povídání si o našich radostech i starostech v online podnikání.

Lednovým řečníkem bude Honza Markel, profesionální kouč. Koučování má jako profesi, ale i jako životní styl. Získal mezinárodně uznávaný standard ICF a patří mezi několik málo koučů v ČR s certifikací na mezinárodní úrovni. Honzu můžete znát díky jeho knihám či podcastu ŽivotJakoHra.

Tématem IM srazu budou praktické principy osobní produktivity!

  • „Věděli jste, že odměny ničí lidskou motivaci?“
  • „Zajímalo vás někdy, jaký vztah má místo, na kterém trávíte čas s vaší produktivitou?“
  • „A proč jsou to-do listy ničitelé flow?“

Tyhle a další otázky rozkryjeme v intenzivní a interaktivní diskuzi. Každý princip uchopíme tak, aby pro vás byl prakticky využitelný. Pokud chcete dosahovat velkých výsledků pomocí malých změn, je tohle právě pro vás.

Všechny srazy jsou zcela zdarma.

Facebook události:https://www.facebook.com/events/2181726035477569/

 

Czech On-line Expo 2019 je rádo, že může být partnerem IMsrazu a přeje hodně úspěchů a dalšího nadšení nejen jeho organizátorům, ale také posluchačům a účastníkům.

Autor: Jan Kalianko

Hlavní pořadatel Czech On-line Expo, E-shop konzultant, E-shop kouč, autor E-shop knihy a provozovatel E-shopTUBE či E-shop klub.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *